da-DKkl-GL

GM for børn 2015

Grønlandsmesterskabet i Nuuk  i Kidsvolley 2015

Fra den 23. maj til og med anden Pinsedag den 25. maj 2015, blev der afholdt grønlandsme­sterskab i Kidsvolleyball for børn /piger. Det var GSS Volleyball fra Nuuk, der arrangerede U12 og U14 grønlandsmesterskaber for i år.

CIF-70 fra Qasigiannguit vandt hos de yngste - U12 (2003-2004), IVK1 fra Ilulissat blev nr. 2 og IVK2 vandt bronzekampen hos de yngste. Pigerne fra CIF-70 har gjort endnu et fremskridt i forhold til deres jævnaldrende og man kan se at pigerne er allerede fortrolige med volleyballen. Hos IVK og GSS deltog nogle af pigerne for første gang og det fleste er stadig under indlæringsprocessen.

Hvis pigerne fortsætter med at spille / træne Kidsvolleyball - ser deres fremtid meget fortrøst­ningsfuld – til næste år vil pigerne deltog hos de ældste.

---o---

Hos de ældste piger (U14) vandt pigerne fra AVI1 guld – hvor de slog suverænt over alle delta­gerne i deres aldersgruppe. AVI2 blev nr. 2 og CIF-70 fra Qasigiannguit blev nr. 3. Og man kan alle­rede se, at pigerne er nu klar til at tage det næste skridt til at kunne spille et ”højere” niveau og det bliver spændende og følger dem i fremtiden.

 

 

Medaljefordelingen GM 2015 er som følger:

Yngste:                                                                  Ældste:

Nr. 1 CIF-70, Qasigiannguaniit                           AVI1, Maniitsumiit

Nr. 2 IVK1, Ilulissaniit                                         AVI2, Maniitsumiit

Nr. 3 IVK2, Ilulissaniit                                         CIF-70, Qasigiannguaniit