da-DKkl-GL

GM for børn

Dette års GM 2017 Kids- og Teenvolley afholdes i Ilulissat

Vi har nu afsluttet dette års Grønlandsmesterskaberne med Kids- og Teenvolley for U12, U14 og U16. Under disse to dage afholdte vi også træner kursus for det trænere der var mødt op og kurset afholdes af Thomas Bondebjerg fra Dansk Volleyball Forbund. Selvom kurset varede kort fik kursisterne en del med hjem som det kan bruges til træningen. Vi glæder allerede til at mødes igen til næste år.

 

GULD

SØLV

BRONZE

U12

CIF-70 1

AVI 1

CIF-70 2

U14

AVI 1

CIF-70

AVI 2

U16

AVI 1

CIF-70 1

AVI 2

Her kan du se billederne - Allstars + dommere hos U12: Hent - Billede 2

__________________________________________________________________________________________________________o0o______________________________________________________________________________________________

GM programmet for piger i Ilulissat ser således ud: Hent

Dagene fra den 27- 28. maj 2017 skal der afvikles i Kids- og Teenvolley i Ilulissat og her kan du se hvem der deltagere under turneringen:

  • AVI, Maniitsoq
  • CIF-70, Qasigiannguit
  • IVK, Ilulissat

I alt 12 hold deltager fra tre klubber - således vil pigerne have flere indbyrdes kampe imellem. Der spilles alle mod alle, hvor holdene møder 2 gange under indledende runde og de to bedste hold går videre til finalerunden. Alle kampene spilles bedst af 3 sæt til 25 point, og hvis begge er lige (2-2) spilles det sidste sæt til 15 point. Vi håber, at borgerne i Ilulissat vil bruge deres tid på at kigge forbi idrætshallen.

Grønlandsmesterskabet i Nuuk  i Kidsvolley 2015

Fra den 23. maj til og med anden Pinsedag den 25. maj 2015, blev der afholdt grønlandsme­sterskab i Kidsvolleyball for børn /piger. Det var GSS Volleyball fra Nuuk, der arrangerede U12 og U14 grønlandsmesterskaber for i år.

CIF-70 fra Qasigiannguit vandt hos de yngste - U12 (2003-2004), IVK1 fra Ilulissat blev nr. 2 og IVK2 vandt bronzekampen hos de yngste. Pigerne fra CIF-70 har gjort endnu et fremskridt i forhold til deres jævnaldrende og man kan se at pigerne er allerede fortrolige med volleyballen. Hos IVK og GSS deltog nogle af pigerne for første gang og det fleste er stadig under indlæringsprocessen.

Hvis pigerne fortsætter med at spille / træne Kidsvolleyball - ser deres fremtid meget fortrøst­ningsfuld – til næste år vil pigerne deltog hos de ældste.

---o---

Hos de ældste piger (U14) vandt pigerne fra AVI1 guld – hvor de slog suverænt over alle delta­gerne i deres aldersgruppe. AVI2 blev nr. 2 og CIF-70 fra Qasigiannguit blev nr. 3. Og man kan alle­rede se, at pigerne er nu klar til at tage det næste skridt til at kunne spille et ”højere” niveau og det bliver spændende og følger dem i fremtiden.

 

 

Medaljefordelingen GM 2015 er som følger:

Yngste:                                                                  Ældste:

Nr. 1 CIF-70, Qasigiannguaniit                           AVI1, Maniitsumiit

Nr. 2 IVK1, Ilulissaniit                                         AVI2, Maniitsumiit

Nr. 3 IVK2, Ilulissaniit                                         CIF-70, Qasigiannguaniit